Nadat hij 150 pond is afgevallen, deelt de influencer de strijd tegen gewichtstoename tijdens de pandemie

16 Apr 2021

Nadat hij 150 pond is afgevallen, deelt de influencer de strijd tegen gewichtstoename tijdens de pandemie

Toen Bri Blank Alexander opgroeide, wist ze dat ze te zwaar was, maar daar had ze geen probleem mee. "Ik was gelukkig. Ik had zoveel vrienden en een liefhebbend gezin ”, vertelde ze VANDAAG. Maar vanwege haar gewicht vermeed ze zoveel mogelijk fysieke activiteit.

VANDAAG kwam voor het eerst in contact met Alexander in 2018, toen ze vertelde hoe ze in januari 2012 op 19-jarige leeftijd op een weegschaal was gestapt. en het aantal dat ze zag schokte haar - 306 pond. "Ik wist dat ik iets moest veranderen", zei ze.

Ze deed onderzoek naar gezond eten, leerde zichzelf koken, begon te trainen en begon haar calorieën te registreren met de MyFitnessPal-app, met een gemiddelde van 1.200 tot 1.300 calorieën per dag. . Na bijna twee jaar van langzame, gestage vooruitgang, verloor ze 150 pond. Gaandeweg bouwde ze een bedrijf op - Bri Healthy - en een Instagram-platform waar ze andere mensen inspireerde om gezonde veranderingen aan te brengen.

Aanvankelijk was het gemakkelijk om haar gewicht op peil te houden. Ze voegde 300 calorieën toe aan haar dagelijkse gemiddelde plus een traktatie-maaltijd met dessert in het weekend. Dat werkte jarenlang prima.

Het zou mooi zijn als het verhaal daar zou eindigen. Maar de waarheid is dat Alexander niet alleen haar streefgewicht bereikte en zich daar nog lang en gelukkig vestigde. Het is een voortdurende uitdaging voor haar geweest om haar gewicht te behouden, maar haar eigenliefde heeft haar geaard gehouden door de ups en downs.

Verliefd worden blijkt een uitdaging te zijn om gewicht te behouden

In 2016 ontmoette ze haar nu-echtgenoot. "Hij is een van die mensen die kunnen eten wat hij wil en mager blijven," zei ze. Hij at dingen als bewerkte voedingsmiddelen en verpakte koekjes - dingen die zijn ontworpen om heerlijk te zijn. Alexander at ze ook.

“Toen ik ze eenmaal begon te eten, had ik het gevoel dat ik ze al heel lang miste. Gevoelens van: ‘Ik kan dit soort dingen weer krijgen’ kwamen in me op. Alles met mate is goed. Maar ik voelde me een beetje te op mijn gemak, 'zei ze. Het eten van wat werkte voor haar man in plaats van wat voor haar werkte, leidde tot gewichtstoename.

"Ik begon mezelf echt als een mislukkeling te beschouwen", zei ze. "Mijn hele reis is‘ Bri Healthy ’geweest. Ik ben dit meisje dat al dit gewicht verloor en dat laat ik mensen zien. Ik begon me zo los van mezelf te voelen. Ik vroeg: 'Wie ben ik geworden? Hoe heb ik mezelf hier laten komen? ’”

Ze probeerde weer af te vallen en haar eerdere strategieën werkten niet. Dus vroeg ze zich af wat er anders was. 'En het kwam tot me - ik was toen aardig voor mezelf. Ik hield van mezelf. Ik was mezelf niet aan het afbreken, 'zei ze. "Toen ik eenmaal meer van mezelf begon te houden en daar energie in stopte, begon het gewicht af te nemen."

Ze nestelde zich in een gewicht dat hoger was dan haar laagste gewicht, maar voelde zich comfortabel voor haar en gezond voor haar lichaam, en behield dat gewicht lange tijd.

Gerelateerd: John Glaude was 20 toen hij bang was dat hij zou sterven aan een hartaanval omdat hij 360 pond woog. In meer dan een jaar tijd verloor hij 150 pond.

Betreed 2020 en de COVID-19-pandemie

Alexander volgde het idee van intuïtief eten en 'alle voedingsmiddelen passen', waarbij je respecteert wat je lichaam wil en jezelf voedt met wat je wilt nodig hebben. Ze ondersteunt het idee voor veel mensen, maar merkte dat het niet zo goed voor haar werkte. Als ze een muffin wilde, had ze een muffin, maar ze begon elke dag een muffin te willen. Of ze koos overdag gezond voedsel en at 's avonds snacks.

Haar minder gezonde voedselkeuzes escaleerden tijdens de pandemie. Bovendien begon ze veel meer afhaalmaaltijden te eten. En ze miste veel beweging - niet alleen de groepslessen die ze leuk vond, maar ook de dagelijkse activiteit van wandelen en traplopen in New York City.

Een paar maanden geleden stapte op een weegschaal en zag dat, hoewel haar gewicht onder de 200 pond was, dit het hoogste was sinds haar oorspronkelijke succes bij het afvallen. "Ik was niet boos op mezelf. Maar ik probeer mijn intentie om gezond te zijn in gedachten te houden, "zei ze.

Van zichzelf houden tijdens haar reis naar gewichtsverlies

Ze richtte haar gewicht opnieuw op- verliesinspanningen. "Ik probeer mezelf in de gedachte te houden dat ik weet dat ik het kan en dat het voor mijn gezondheid is", zei ze. "Ik ben het nog aan het uitzoeken. En ik denk dat er kracht zit in het toegeven van die kwetsbaarheid, in het feit dat we er altijd allemaal achter komen. Het leven is een reis. Het is niet statisch. ”

Ze houdt haar calorie-inname opnieuw bij en streeft naar 1.700 calorieën per dag. “Dat voelt voor mij heel bevrijdend. De voortgang verloopt langzamer, maar ik heb niet het gevoel dat ik mezelf beperk, '' zei ze. Ze vindt een evenwicht tussen vrijheid en verantwoordelijkheid.

Gerelateerd: Danielle Patera wilde dat haar volgers wisten dat gewichtsverlies niet altijd een "rechte weg" is.

Alexander streeft ernaar terug te keren naar haar favoriete gewicht, niet naar haar laagste gewicht. Het is een gewicht dat ze lange tijd heeft vastgehouden, waar haar kleding past en waar ze zich prettig voelt. "Daar voel ik me lekker licht en vrij", zei ze. "Ik ben ongeveer 12 pond verwijderd. Het voelt haalbaar. "

" Tijdens deze reis heb ik mezelf liefgehad waar ik ben en mijn lichaam gewaardeerd waar ik me bevind, op elk niveau, "zei ze. “Ik ben zo trots dat ik mezelf toesta om van deze reis te genieten, het proces te vertrouwen en het vol te houden, zelfs door alle uitdagingen heen. Ik leer graag meer over mezelf en ik weet dat ik de balans zal vinden die ik verlang. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is het altijd waard. "