LeToya Luckett pronkt met 30 pond gewichtsverlies na de baby: "Nog maar 20 pond te gaan!"

16 Apr 2021

LeToya Luckett pronkt met 30 pond gewichtsverlies na de baby:

LeToya Luckett heeft er alles aan gedaan om zich maanden na de bevalling van haar tweede kind meer als zichzelf te voelen, en het werpt zijn vruchten af.

De 40-jarige ging donderdag naar Instagram om te bieden een wellness-update voor fans, die de resultaten laat zien van haar recente inspanningen om af te vallen.

"Transparant moment jongens. De foto aan de linkerkant is de dag dat ik thuiskwam met mijn zoon en de foto aan de rechterkant is een paar maanden later. Hier zijn we maand 3 update over mijn reis van gewichtsverlies met @bodycompleterx ?? Ik ben nu officieel 30 lbs naar beneden en voel me zooooo goed jullie allemaal !! Hun trimsysteem is de waarheid! Dus blij dat ik me weer mezelf begin te voelen. Nog maar 20 pond te gaan! "

Luckett heeft Body Complete RX gebruikt, een merk achter plantaardige supplementen om te helpen bij gewichtsbeheersing en gezond leven . De "Trim line", waar ze een fan van is, omvat metabolismedalingen, eetlustremmende capsules en energiedalingen. Ze hebben haar geholpen, in slechts een paar maanden, dicht bij haar doel van 50 pond te komen.

Hoewel sommige mensen geschokt waren toen ze hoorden dat de schoonheid in het algemeen zoveel gewicht wilde verliezen, kent ze haar lichaam het beste en weet ze wat er wel en niet voor kan. Dat gezegd hebbende, ziet ze er geweldig uit met de vooruitgang die al is geboekt.

Haar inspanningen komen zeven maanden na de bevalling en ook naarmate de ster verder gaat na haar huwelijk met Tommicus Walker. In januari kondigde ze aan dat het paar hun eigen weg gingen na drie jaar huwelijk en twee kinderen samen (Gianna, 2, en Tysun, 7 maanden).

"Na zeer gebedsvolle overweging, Tommicus en ik hebben besloten om te scheiden '', schreef ze in januari op Instagram. "Het is mijn diepste verlangen dat we liefhebbende medestanders zijn en een vredige omgeving behouden uit respect voor onze kinderen. Begrijp alsjeblieft onze behoefte aan privacy. Bij voorbaat dank voor je gebeden, steun en ruimte om te genezen terwijl we door deze uitdaging gaan tijd. "

Het is duidelijk dat Luckett zich niet alleen concentreert op het vooruitgaan van haar kinderen, maar ook op het gevoel van haar allerbeste zelf.