Kumail Nanjiani ziet er eeuwig goed uit na een training

20 Apr 2021

Kumail Nanjiani ziet er eeuwig goed uit na een training

Kumail Nanjiani schokte de wereld met zijn transformatie in een spiergebonden superhomp voor zijn rol in de aankomende Marvel-film, Eternals, in 2019, maar dat was nog maar het begin van zijn toewijding aan krachttraining en een gezwollen levensstijl. , of recente updates van zijn vrienden en een bijzonder gespierde foto enig bewijs zijn.

Nanjiani opende over zijn Eternals-training en -transformatie en poseerde voor een reeks ongelooflijke foto's die de komiek rechtstreeks in de actiester-canon plaatsten voor de Men's Health april 2020-uitgave. Zijn pad om een ​​toegewijd spierhoofd te worden was een uitdaging; Nanjiani herinnerde zich dat hij bijna braakte en zich terugtrok om bijzonder slopende sessies te doorstaan. Maar langzaamaan nam hij een nieuwe manier van denken aan om 'de pijn van de training na te jagen' en werd hij een spieropbouwende junkie, waarbij hij zelfs elektrische stimulatietechnieken gebruikte om te proberen meer uit zijn trainingen te halen.

Toen was de film klaar en had hij geen project om dit specifieke trainingsregime te behouden (tot een vervolg en andere MCU-optredens voor zijn personage Kingo, natuurlijk). "belangrijk moment om vast te stellen hoe het verder zal gaan", vertelde Nanjiani aan MH over zijn plannen voor zijn fitnessroutine nadat Eternals was ingepakt. "Omdat het heel gemakkelijk terug zou kunnen gaan naar hoe de dingen waren. En dat kan ik niet. ”

Op basis van het bewijs dat we hebben, is Nanjiani beslist niet teruggegaan naar hoe de dingen waren. Bewijsstuk A: Rob McElhenney, een vriend van Nanjiani's en mede-coverman van MH, vertelde Ryan Reynolds dat hij merkte dat Nanjiani vasthield aan zijn zware trainingsregime. "Het is grappig, ik was net aan het praten met Kumail, die een goede vriend is en die in f ****** krankzinnige vorm voor deze Marvel-film, en ik zie hem steeds weer op Instagram en hij gaat niet echt terug naar de normale Kumail, "zei McElhenney." Ik had zoiets van: "Je zult het moeilijk krijgen de tijd gaat terug, is het niet? " Hij zei ja. "

Bewijsstuk B: deze foto van Nanjiani, schijnbaar gemaakt na de training vorige week in LA

Indien mogelijk zien de armen van de acteur er nog groter uit dan voorheen , alsof hij zojuist van zijn gewichten was weggelopen na meerdere rondes van biceps 21s om te poseren voor de foto met maximale pompcapaciteit. De waterfles in zijn hand ziet er miniformaat uit in vergelijking met zijn biceps, en de manier waarop de zon op zijn armen valt, ziet er bijna geënsceneerd uit. Deze man heeft het werk verzet.

Of hij nu traint voor de lol, omdat hij niet helemaal kan stoppen, of voor een nieuwe rol in het Star Wars-universum, één ding is zeker: Nanjiani is nog steeds geweldig.

Probeer 200+ trainingsvideo's voor thuis van Men’s Health, Women’s Health, Prevention en meer op All Out Studio 14 dagen gratis!