Hooters opent een nieuwe, snelle spin-off van restaurantketens

25 Apr 2021

Hooters opent een nieuwe, snelle spin-off van restaurantketens

Een aantal Hooters-locaties in het hele land zijn het afgelopen jaar gesloten - de pandemie vormde ongetwijfeld een uitdaging voor de keten waarvan de grootste trekpleister sinds jaren de sfeer was. Als reactie op klanten die Hooters missen vanwege het eten (en critici die vonden dat de waarden een beetje verouderd waren), heeft het 38-jarige bedrijf eindelijk een nieuw restaurantconcept geïntroduceerd dat aantrekkelijk kan zijn voor klanten wiens favoriete ding over Hooters echt is de kippenvleugels.

Overlopende tanktops en neonoranje shortshorts waren misschien in stijl toen de eerste Florida Hooters in 1983 werden opgericht, maar hoe de tijden zijn veranderd. In 2008 had Hooters 400 locaties die elk jaar bijna een miljard dollar aan inkomsten genereerden, maar tegen 2016 hadden ze ongeveer 15% daarvan gesloten, volgens een rapport uit 2018 van Mashed. Nu heeft het afgelopen jaar Hooters wat pijn gedaan, met pandemische beperkingen die van invloed waren op meer Hooters-sluitingen, terwijl de keten heeft geprobeerd klanten ervan te overtuigen dat het veilig is om terug te keren naar het diner van Hooters.

GERELATEERD: 108 populairste frisdranken gerangschikt naar hoe giftig ze zijn

Ondertussen probeerde Hooters de afgelopen jaren in het spel te blijven met de introductie van Hoots in 2017 - van OriginalHooters. com:

"Wat doe je nadat je 35 jaar wereldberoemd bent? Je maakt een snelle versie van jezelf, dat is wat. Ontmoet hoots [sic]. We hebben onze meest populaire menu-items genomen, voorbereid en geserveerd in een kleinere, snellere stijl. Geen Hooters Girl? Geen probleem. Hoots is in de eerste plaats to-go, met gemakkelijk online bestellen en on-site touchscreen-kiosken, naast de traditionele toonbankbestelling. "

Tot nu had de nieuwe Hooters-spin-off geen noemenswaardige indruk op de markt gemaakt - maar met het afgelopen jaar van pandemische strijd maakt Hooters officieel een harde run bij Hoots Wings. Sinds 2017 waren er slechts zeven Hoots Wings-locaties in Florida, Georgia en Illinois ... maar onlangs kondigde Hoots Wings een partnerschap aan dat naar verwachting 60 Hoots Wings-winkels zal openen in Austin en de metroplex Dallas-Fort Worth in het komende decennium, met zes van degenen die deze zomer openen en nog een dozijn naar verluidt zullen volgen tegen het einde van het jaar.

Hoots Wings-restaurants zijn een kleiner antwoord op de traditionele Hooters-locaties, deze keer (echt) gericht op het eten. Maar toch, deze ketting is waarschijnlijk niet voor iedereen ... vooral voor iedereen die verstandig wil eten. Sommige items op het klassieke Hooters-voorgerechtmenu bevatten meer dan 1000 calorieën, wat meer is dan de helft van de calorieën die de meesten van ons op een dag zouden moeten eten - en dat komt niet eens in vet, natrium, het hoofdgerecht of een kruik. Meer voedzame opties zijn hun salades (gegarneerd met gegrilde eiwitten, niet gefrituurd), "Daytona-stijl" dry-rub-vleugels, gestoomde visgerechten of vistaco's, met ongeveer de helft van de calorieën of minder van veel Hooters-gefrituurde gerechten.

Bekijk de beste en slechtste menu-items bij Hooters en meld je aan voor Eat This, Not That! nieuwsbrief met dagelijks nieuws over vers voedsel.

Lees het originele artikel op Eat This, Not That!