Een trainingszandzak zou je volgende keuze voor thuisgymnastiek moeten zijn

19 Apr 2021

Een trainingszandzak zou je volgende keuze voor thuisgymnastiek moeten zijn

Dit is uw snelle trainingstip, een kans om in enkele ogenblikken te leren slimmer te werken, zodat u meteen aan uw training kunt beginnen.

Met het einde van de Covid-19-pandemie in zicht , verwacht je waarschijnlijk al dat je terugkeert naar je sportschool en al zijn glorieuze apparatuur. Eindelijk heb je weer toegang tot halters met onbeperkte platen, rijen banken en kraakpanden, kamers vol met cardio-apparaten en rekken op rekken met halters met rubberen koppen en getextureerde grepen. Maar als je sportschool geen zandzakken heeft, overweeg dan om ze toe te voegen aan het fitnessarsenaal voor thuis dat je het afgelopen jaar hebt opgebouwd.

Nooit getraind met zand als je weerstandskeuze? Er zijn een handvol redenen om te beginnen. Zand is goedkoop (je kunt bij de meeste bouwwinkels 50 pond kopen om als vulmiddel te gebruiken voor ongeveer vijf dollar), en net als ijzer is het zwaar als de hel.

Maar in tegenstelling tot halters en halters, zijn zandzakken inherent onstabiel. Hun zwaartepunt verschuift constant terwijl het zand erin beweegt, waardoor je lichaam wordt gedwongen te compenseren door een netwerk van stabiliserende spieren in te schakelen. Hoe meer spieren u traint, hoe meer spieren u opbouwt. Het principe achter de trainingsstijl is zo simpel, ook al zijn de trainingen die je met de tassen doet allesbehalve eenvoudig.

Bovendien zijn trainingszandzakken niet ontworpen zoals conventionele gewichten. De tassen die zijn ontworpen voor training, bieden doorgaans een handvol unieke gripopties, waardoor ze een handige manier zijn om wat afwisseling in een verouderde routine te brengen.

$145.00

Nu winkelen

Jouw zet: koop een paar trainingszandzakken of maak er zelf een, en neem dan zandzaktraining op in je wekelijkse regime.

Hoewel je ze kunt gebruiken voor conventionele oefeningen zoals clean, front squat en voorovergebogen, zijn ze ideaal voor het uitvoeren van dynamische, volledige bewegingsoefeningen zoals de roterende uitval en de hele wereld . Nog meer inspiratie nodig? Deze zandzaktraining van 15 minuten helpt je om snel fit te worden.

Probeer 200+ trainingsvideo's voor thuis van Men’s Health, Women’s Health, Prevention en meer op All Out Studio 14 dagen gratis!